Dirigent gezocht

DIRIGENT GEZOCHT

In verband met het vertrek volgend jaar mei van de huidige dirigent zoekt ons koor een dirigent.

Het koor is in mei 2009 opgericht en bestaat uit mannelijke personen die het leuk vinden om regelmatig met elkaar liederen te zingen en deze voor derden ten gehore te brengen. Daarbij is de doelstelling om het zingen op een kwalitatief goed niveau te brengen en deze te handhaven. Het repertoire bestaat uit liederen die rechtstreeks of zijdelings met de zee te maken hebben maar uitzonderingen zijn mogelijk zoals b.v. Kerstliederen.

Wij repeteren elke donderdagavond vanaf half negen tot half elf in Hostal Loreto in Dénia. Het koor treedt gemiddeld 1 keer per maand belangeloos op voor zorg- en liefdadigheids-instellingen.Tijdens de kerstperiode en gedurende de maanden juli en augustus wordt er niet gerepeteerd.

Het huidige repertoire bestaar uit 65 liedjes in de talen Nederlands, Spaans, Engels en Duits. De dirigent bepaalt het repertoire in samenwerking met de accordeonisten.

Het koor heeft 30 leden waarvan ongeveer de helft Spaanse residenten zijn.

Mocht u geïnteresseerd zijn en nadere informatie willen hebben dan kunt u ons via het email adres henk.waumans@gmail.com bereiken zodat wij met u contact kunnen opnemen.